Download hier de handleiding of ga direct naar het Ouderportaal

Klachtenregeling

KlACHTENREGELING
Bent u als ouder niet tevreden over de aanpak of accomodatie van Kinderopvang Dapper? Geef u klacht of ongenoegen aan zodat wij kunnen zorgen voor verbetering.
Het kan ook zijn dat het een misverstand betreft. Waar mensen werken kunnen fouten worden gemaakt en de kinderopvang is daar geen uitzondering in. Dit kan leiden tot ontevredenheid en uiteindelijk soms tot een klacht. Ouders hebben het recht een klacht in te dienen als ze ergens niet tevreden over zijn. Dat is bij de wet geregeld.
Houdt uw klacht niet voor uw zelf maar maak ze kenbaar om zo knelpunten, fouten en problemen te voorkomen. We nemen elke klacht of ongenoegen serieus. Dit kan bijdragen aan verbetering van de kwaliteit van onze kinderopvang.

GESCHILLENCOMMISSIE
Wij zijn als kinderopvang aangesloten bij de geschillencommsie. Bij deze stichting kunt u uw klacht of ongenoegen kenbaar maken.
Zowel op het kinderdagverblijf als BSO kunt u, bij de deur naar de garderobe)  informatie vinden over onze interne klachtenregeling. Hierbij hangt een informatiefolder van de geschillencommissie waarop u het telefoonnummer en het emailadres kunt vinden.
We hopen natuurlijk dat wanneer u ongenoegen ervaart deze bespreekbaar maakt zodat we hier samen uit kunnen komen.

Via onderstaande link kunt u ons Intern klachtenbeleid inzien.


Intern klachtenreglement Kinderopvang Dapper
 
Kinderopvang Dapper
Verlengde Vaart N.Z. 69
7887 EG Erica
0591-303234
info@kdvdapper.nl